folk-klór

 2013.11.25. 12:21

bár a szeplőim azon kevés dolog közé tartoznak, amit kedvelek remekbe szabott földi porhüvelyem kapcsán, eltávolításuk kétszázharmincadik népi módszerének olvasása után (kedvenc: kend be zsírral/tejjel és nyalasd le egy macskával - bizonyára elképesztően cuki, ahogyan egy macska akkurátusan körbenyalja a fejed, gondosan ügyelve, hogy egy négyzetmilliméter se maradjon ki) szinte kedvet kaptam, hogy némelyiket teszteljem magamon. na persze ha működne, nyilván rögvest valami ronda átkot szórnék az adott cikk írójára, illetve az egész babonás, magyar, századfordulós parasztságra, retrospektíve. keresek is valami hatásosnak látszót, sosem lehet tudni.

(angyalok meg szentek persze nincsenek, mennyivel egyszerűbb lenne, ha ők gyógyítanák a nyavalyatörést vagy a szerelmi csalódást és nem a porrá tört lószar, meg az éjfélkor felszedett lábnyom.)

A bejegyzés trackback címe:

https://nothingsimpossible.blog.hu/api/trackback/id/tr845655054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyst 2013.11.26. 08:10:36

commentarii autem sunt.
süti beállítások módosítása